extra sizze

Penis vergroten

1 . Niet iets te doen ! De eerste , en belangrijkste , reden waarom veel jongens niet in slagen om te vergroten hun penis is - ze doen niets ! Meer dan 95 % van de kopers van de penis producten absoluut niets doen nadat ze hun producten te krijgen . Het is alsof het kopen van een product , zonder zelfs maar te proberen het iets zal doen om hun penis grootte toenemen . Er gaat niets boven "Think and Grow Enorme " in de penis uitbreiding arena .

Dus ga iets doen! Zolang je ook probeert, je bent beter dan de 95% van de jongens die er zijn !

2 . Inconsistentie Ach , u geprobeerd het product of de penis vergroting programma . Gefeliciteerd ! Dat is de eerste stap , echt . U krijgt al enthousiast over uw reis naar penis enhancement - dat is geweldig. Echter , het is ook belangrijk om te onthouden niet te laten uw wens sterven na verloop van tijd !

Natuurlijke penis uitbreiding is niet iets dat in een korte tijd kan worden bereikt . Je hoeft niet alleen te gaan om iets te doen , maar ook om elke dag iets te doen. Het is goed om kleine stapjes te nemen in het verhogen van de grootte van uw penis. Vergeet niet consistent te zijn . U zult resultaat zien in een paar weken.

3 . Niet serieus over het verkrijgen van de grootte Als je het denken van ' gewoon proberen te houden, umm , zal je nog steeds het resultaat te zien uiteindelijk - maar niet zo effectief als wanneer u de penisvergroting ' project ' te behandelen serieus. Een serieuze man die wil zijn penis vergroot zal onderzoek verschillende methoden , maken inzet , opgericht uitbreiding doelen , volgen een goed uitgewerkt programma , duidelijk zijn over de aanpak die hij is aan te nemen , en zijn voortgang . Deze manier, als zijn aanpak juist is, is zijn succes gegarandeerd .

Simpel gezegd , als je serieus bent over uw penis inspanning te krijgen, krijg je serieus grootte.

4 . Gebrek aan geloof Je moet het geloof in het product of programma dat u kiest moet . Ten eerste omdat het geloof zal iets dat u te ondersteunen om te ver te gaan en consistent in uw inspanning. Ten tweede , net als andere vormen van oefeningen , de moeite om uw maat te verhogen is alleen effectief als je geest is in sync met je fysieke ontwikkeling.

Met andere woorden , het is onmogelijk om goede resultaten te krijgen als je niet geloven wat je wil werk doen.

5 . Verlies van vertrouwen door het meten van de penis te vaak We jongens liefde te meten . Kwantitatieve analyse , noemen we het - maar sommigen van ons doen het gewoon te vaak . Veel jongens iets doen om te vergroten hun penis , hun penis verwacht het resultaat te zien de volgende dag te meten - zie niets , en niet opgeven , iets opnieuw doen , en opnieuw meten hun penissen - niets ... Dit gaat door totdat ze verliezen hun vertrouwen op een dag , en denken dat ze kunnen gewoon niet hun penis te vergroten .

Dat is niet goed . Penis winst gebeurt meestal geleidelijk , dus dag - tot-dag verschil zal klein zijn . Doe jezelf niet ontmoedigen door het meten te vaak , in de verwachting om te zien leiden elke dag. Doe het een keer per week om uw maat te krijgen volgen.

6 . Verlies van vertrouwen door niet te meten In tegenstelling tot punt 5 , sommige jongens verliezen het vertrouwen in hun mannelijke versterking inspanning van NIET bijhouden van hun winst . Zoals gezegd , zal de dag - tot-dag verandering in penis grootte klein zijn , en helaas , de meeste jongens niet de getrainde ogen om de winst op te sporen , en denken dat ze helemaal niet vooruit.

Dat is niet goed . Volg elke week uw penis te veranderen. Weet dat je groeit , en je zal zeer gemotiveerd om door te gaan zijn!

7 . Onder - doen De voorgestelde hoeveelheid tijd die u moet besteden om te vergroten uw penis elke dag is ongeveer zes minuten ( en dit kan worden gedaan in de douche ! ) . Tot op zekere hoogte , het principe van " hoe meer je geeft , hoe meer je wint " geldt . Als je onder - doen de penis uitbreiding oefening , zal u het resultaat trage zien - eerlijk genoeg .

Toch , onder - doen , kunt u nog steeds zeker van zijn dat u waarschijnlijk niet uw inspanning hebben verspild . U zult nog steeds het resultaat te zien - maar gewoon traag.

8 . Overdrijven Nou , zei ik , tot op zekere hoogte " hoe meer je geeft , hoe meer je wint " waar is. In het geval van penisvergroting , je kan het gewoon niet overdrijven. Natuurlijke penisvergroting wordt over voorzichtig scheuren de weefsels in de penis , en als het zich herstelt, je penis wordt sterker en groter . Je penis moet rust nemen om goed te herstellen . Zonder dat , zal wat natuurlijke penis uitbreiding oefening alleen schade aan uw penis.

Een twee dagen vakantie in een wekelijkse penis te vergroten plan wordt aanbevolen .

9 . Met behulp van een verkeerde aanpak voor penisvergroting , niets is erger dan het gebruik van een verkeerde aanpak . Veel penis producten in de markt, vooral penis pillen , penis extenders en penis pompen , zijn niet alleen ineffectief om ons te helpen om grotere penissen te krijgen , maar ook schadelijk voor de penis. Penispillen name wordt gezegd te bestaan ​​om commerciële redenen .

Met behulp van een verkeerde aanpak kan gevaarlijk zijn . Het ergste geval ? Impotentie. Goed onderzoek voordat u besluit over welk programma om te volgen , en aandringen op een natuurlijke , goed gepland , veilige en gerenommeerde programma.

10 . Met behulp van de juiste aanpak , maar het gebruik ervan ten onrechte Oke , nu heb je een programma dat je kunt vertrouwen geselecteerd - en uitgaande van het programma dat u hebt gekozen is een effectieve en veilige programma. Wat is het volgende ? Je moet het programma goed te volgen om het optimale resultaat te zien .

Logica en gezond verstand meestal een rol spelen . Gedegen onderzoek ook. Advies door ervaren penisvergroting beoefenaars ook. Echter, als het programma dat u selecteert wordt geleverd met een zeer duidelijke instructies over hoe penisvergroting kan worden gedaan , het bespaart u een hoop moeite . ( Geloof me , op een gegeven moment zul je enorm dankbaar zijn als de producent video-instructies kunnen bieden zijn! )

Nogmaals , je gezicht het gevaar van het verwonden van je penis als je niet goed volg de instructies. Het zal je niet goed doen , zelfs als u de vaststelling van de beste programma die er zijn.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one